Velikost: Od do

Cena: Od do


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/neprem80/nepremicninskaagencija.si/wp-content/themes/houzez-child/template-parts/advanced-search/search-features-mobile.php on line 21
Oprema
Okolica
Priključki

Primerjava nepremičnin

Poslovni prostor Šiška

Poslovni prostor, Pisarna, 150,00 m²
Ljubljana - Šiška, Ljubljana, Slovenija
po dogovoru

Opis nepremičnine

V Šiški oddamo poslovni prostor velikosti 150 m², primeren za pisarne s skladiščem, manjšo proizvodno dejavnost ali druge mirnejše dejavnosti.  Poslovni prostor se nahaja v pritličju večstanovanjske stavbe in je klasificiran kot industrijski del stavbe. Funkcionalna razporeditev prostorov omogoča enostaven vnos in izdajo izdelkov. Zasnova poslovnega prostora je v obliki črke U in tako omogoča vnos izdelkov z ene strani in izdajo z druge strani.

Ob vhodu v poslovni prostor se nahaja manjša pisarna, ki lahko služi kot recepcija ali sprejemni prostor. Ob sprejemnem prostoru se nahaja dodatni manjši prostor / pisarna primerna za izdajo, saj ima ločen dostop z dvignjenim delom, ki služi kot nakladalna rampa za enostavnejši dostop večjih vozil. Dostop do zadnjega dela poslovnega prostora je urejen s širokim hodnikom, ob katerem se nahajajo tudi sanitarije (WC in ločena kopalnica), nekaj prostora za shranjevanje pisarniških ali osebnih predmetov zaposlenih ter dodatni prostor, ki ga je mogoče enostavno preurediti v dodatno pisarno. V zadnjem delu se nahaja velik prostor z veliko svetlobe in povezavo na dvorišče preko dolge garaže. V objektu se nahaja tudi priključek na industrijski tok.

Trenutno je prostor opremljen za dejavnost pekarne in se uporablja za skladiščenje osebnih predmetov, vendar bo pred oddajo spraznjen in očiščen. Pred objektom je možnost parkiranja dveh vozil na zaprtem dvorišču. Za obiskovalce je na voljo brezplačno parkiranje na ulici. Poslovni prostor se oddaja za 11 mesecev z možnostjo podaljšanja.

POGOJI NAJEMA: 1 mesečna najemnina za tekoči mesec in varščina v višini ene mesečne najemnine. Stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da najemnik plača provizijo v višini ene mesečne najemnine + DDV.

Icon
Šifra oglasa
PPSIS01
Icon
Velikost
150,0 m²
Icon
PM / garaž
2
Icon
Leto gradnje
1997
Energetska izkaznica: v izdelavi