Velikost: Od do

Cena: Od do


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/neprem80/nepremicninskaagencija.si/wp-content/themes/houzez-child/template-parts/advanced-search/search-features-mobile.php on line 21
Oprema
Okolica
Priključki

Primerjava nepremičnin

Samostojna hiša Stična

Hiša, Samostojna, 328,00 m²
Ivančna Gorica - Stična, Dolenjska, Slovenija
270.000,00 €

Opis nepremičnine

Samostojna hiša Stična: 328 m² neto stanovanjske površine, pokrita terasa velikosti 43 m², 2 garaži in 2 pokriti parkirni mesti (nadstrešek), zemljišče velikosti 1.113 m.

V mirnem naselju hiš pri Stični prodamo samostojno hišo skupne velikosti 328 m², zgrajeno na zemljišu velikosti 1.113 m². Hiša se nahaja na odlični lokaciji v umirjenem in zelenem naselju samostojnih hiš pri Stični, le nekaj minut vožnje od centra Stične ali Ivančne Gorice ter avtoceste za dostop do glavnega mesta Ljubljana (cca. 30 minut vožnje do Ljubljane). Hiša je primerna za večjo družino ali družino, ki si želi bivati skupaj v 2 – eh ločenih enotah / stanovanjih. Trenutno je hiša povezana med pritličjem in mansardo, vendar opremljena kot 2 samostojni enoti / stanovanja, z enostavnim posegom pa je mogoče izdelati tudi 2 popolnoma ločena vhoda.

Hiša je skoraj v celoti obnovljena in v odličnem stanju. Hiša je zgrajena v 3-eh etažah (klet, pritličje in mansarda). V kleti se nahaja kmečka soba, garderobna soba, pralnica oz. kurilnica, shramba, WC s tušem in garderobna soba. Do kleti je mogoče dostopati preko stopnišča iz pritličja ali ene izmed garaž. V pritličju se nahaja velika kuhinja z jedilnico, dnevna soba z izhodom na pokrito teraso in vrt, manjša shramba, večja spalnica, otroška soba, računalniška oz. otroška soba, kopalnica s kadjo in hodnik. V 1. nadstropju oz. mansardi se nahaja kuhinja z izhodom na balkon, jedilnica, večja spalnica, večja otroška soba in 2 manjši otroški sobi, kopalnica s kadjo in hodnik. Vsi prostori so opremljeni s kakovostno notranjo opremo, izdelano po meri. Pritličje in mansarda sta opremljeni vsaka s svojo notranjo in zunanjo klimatsko enoto za poletno hlajenje, pred kratkim pa je bila vgrajena tudi nova toplotna črpalka za gretje v mrzlih dneh.

Dostop do hiše je urejen po tlakovanem dvorišču preko drsnih vrat z daljinskim odpiranjem ali manjšega vhoda. Leta 2005 je bila zamenjana streha (tegola). Parkiranje je mogoče v 2-eh garažah z avtomatskim odpiranjem vrat, na dvorišču pod lesenim nadstreškom (2 parkirni mesti) ali na tlakovanem dvorišču. Hiša je postavljena na sredino zemljišča, kar omogoča popolno zasebnost in dostop okoli hiše. Zemljišče je ograjeno z zidano in žičnato ograjo ter na eni strani meji na slepo ulico, na drugi pa na travnate površine in gozd. Vredno nakupa.

POGOJ NAKUPA: Pogoj lastnika za sklenitev posla: Kupec plača davek na promet nepremičnin v višini 2 % prodajne cene. Kupec ne plača agencijske provizije.

Icon
Šifra oglasa
SHIS01STICNA
Icon
Št. spalnic
7
Icon
Št. kopalnic
3
Icon
Velikost
328,0 m²
Icon
Zemljišče
1.113,0 m²
Icon
PM / garaž
2
Icon
Velikost PM / garaže
40 m²
Icon
Leto gradnje
1990
Energetska izkaznica: v izdelavi