Velikost: Od do

Cena: Od do


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/neprem80/nepremicninskaagencija.si/wp-content/themes/houzez-child/template-parts/advanced-search/search-features-mobile.php on line 21
Oprema
Okolica
Priključki

Primerjava nepremičnin

Samostojna hiša Kurešček

Hiša, Samostojna, 162,30 m²
Ig - Kurešček, Okolica Ljubljane, Slovenija
Prodano

Opis nepremičnine

Samostojna hiša Kurešček: 162,30 m² neto stanovanjske površine, velika terasa velikosti cca 20,00 m², večji in manjši balkon velikosti cca. 6,5 m²,  garaža in zemljišče velikosti 971 m².

V mirnem in zelenem okolju na Kureščku prodamo prijetno samostojno hišo velikosti 162,30 m², zgrajeno na zemljišču velikosti 971 m². Hiša se nahaja v manjšem naseju stanovanjskih hiš, obdanih s kmetijskimi površinami in številnimi sprehajalnimi potmi v neokrnjeni naravi le dobrih 20 km od centra mesta Ljubljane. V bližini se nahajajo manjše trgovine za vsakodnevne potrebe, gostilne, osnovna šola, vrtec, itd. Na Kureščku pa se nahaja tudi waldorfska šola – Svobodna šola Kurešček. Okolica nudi vse kar potrebujete za lagodno bivanje v neokrnjeni naravi s čudovitimi razgledi na okoliške hribe in planote.

Hiša je zgrajena v 3-eh etažah (klet, pritličje in mansarda). V kleti se nahaja garaža za 1 vozilo, soba za shranjevanje in kmečka soba. V pritličju se nahaja hodnik, dnevna soba z izhodom na teraso, kuhinja z jedilnim kotom, kopalnica s kadjo in WC-jem in stopnišče, ki vodi v zgornje prostore. V zgornjem nadstropju se nahaja hodnik, spalnica z izhodom na večji balkon in dodatna spalnica z izhodom na manjši balkon. V vseh sobah je položen parket. Ogrevanje sanitarne vode je na solarno energijo, ogrevanje hiše pa na kurilno olje (cisterna cca. 2.000 L). Hiša je grajena z opeko, okna so lesena s polkni, vsi prostori imajo vgrajene tudi zračnike. Leta 2006 je bila menjana tudi streha (nemška opeka – 50 let garancije; menjan dimnik – nerjaveče jeklo).

POGOJ NAKUPA: stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da kupec plača provizijo v višini 2 % + DDV.

Icon
Šifra oglasa
SHI01KUR
Icon
Št. spalnic
2
Icon
Št. kopalnic
1
Icon
Velikost
162,3 m²
Icon
Zemljišče
971,0 m²
Icon
PM / garaž
1
Icon
Velikost PM / garaže
20 m²
Icon
Leto gradnje
1990
Energetska izkaznica: v izdelavi