Velikost: Od do

Cena: Od do


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/neprem80/nepremicninskaagencija.si/wp-content/themes/houzez-child/template-parts/advanced-search/search-features-mobile.php on line 21
Oprema
Okolica
Priključki

Primerjava nepremičnin

Samostojna hiša Ljubljana – Rudnik

Hiša, Samostojna, 289,90 m²
Ljubljana - Rudnik, Ljubljana, Slovenija
570.000,00 €

Opis nepremičnine

Samostojna hiša Rudnik: 289,9 m² neto stanovanjske površine, velika terasa v obliki črke L velikosti cca 50 m², 2 velika balkona in zemljišče velikosti 782 m².

 

Na odlični lokaciji le nekaj minut od centra mesta Ljubljane prodamo novo luksuzno hišo skupne velikosti 289,9 m². Hiša je primerna za vse, ki si želijo luksuznega bivanja v neposredni bližini centra mesta Ljubljane in obenem vsakodnevno bivanje z naravo. Lokacija hiše omogoča hiter dostop z avtom ali mestnim avtobusom do centra mesta in drugih predelov mesta preko bližnjega uvoza na ljubljansko obvoznico. Okolica nudi tudi številne aktivnosti in možnosti rekreacije na prostem kot so sprehodi ali tek v naravi, kolesarjenje, jahanje, tek na smučeh, itd.

 

Gradnja hiše se je pričela leta 2017 in je bila grajena za lastne potrebe. Zemljišče skupne velikosti 782 m² omogoča veliko prostora za parkiranje vozil in vsakodnevno preživljanje prostega časa na svežem zraku. Hiša je grajena v dveh nadstropjih in ima možnost enostavne predelave v dve ločeni enoti / stanovanji v dveh nadstropjih – zunanje stopnišče v gornje nadstropje z ločenim vhodom ter predpripravljene instalacije za kuhinjo v zgornjem nadstropju.  Hiša je grajena z materiali in opremo višje kakovosti – ploščice z vzorcem marmorja in lesa, masažni paneli za tuš, notranja vrata s skritimi nasadili, magnetnim zapiranjem in protizvočno izolacijo, električni pomik žaluzij z integriranim pametnim sistemom, vgradne luči v vseh prostorih, osvetljeno stopnišče itd.

 

V pritličju se nahaja hodnik / vetrolov, utility z notranjo enoto toplotne črpalke, 2 večji spalnici, kabinet, kopalnica s tuš kabino in WC-jem, večji prostor s kuhinjo (kuhinjski otok), jedilnico in dnevnim prostorom z izhodom na veliko teraso. Osvetljeno stošnišče vodi v zgornje nadstropje, kjer se nahaja hodnik (z ločenim vhodom in  zunanjim stopniščem), večja spalnica z lastnim balkonom, 2 večji spalnici in 1 manjša spalnica, kopalnica s tuš kabino in WC-jem in večji dnevni prostor (s predpripravo za kuhinjo) z izhodom na balkon. . Vsi prostori so zelo prostorni in svetli. V vseh prostorih je vgrajeno talno gretje in rekuperacija zraka, za vroče poletne dni pa je v obeh nadstropjih vgrajena tudi klima z ločenimi zunanjimi enotami. Ogrevanje hiše je na toplotno črpalko.

 

POGOJ NAKUPA: stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da kupec plača provizijo v višini 2 % + DDV.

Icon
Šifra oglasa
SHI01LJRUD
Icon
Št. spalnic
5
Icon
Št. kopalnic
2
Icon
Velikost
289,9 m²
Icon
Zemljišče
782,0 m²
Icon
Leto gradnje
2017
Energetska izkaznica: v izdelavi