Velikost: Od do

Cena: Od do


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/neprem80/nepremicninskaagencija.si/wp-content/themes/houzez-child/template-parts/advanced-search/search-features-mobile.php on line 21
Oprema
Okolica
Priključki

Primerjava nepremičnin

Samostojna hiša Šenčur

Hiša, Samostojna, 207,70 m²
Šenčur, Gorenjska, Slovenija
330.000,00 €

Opis nepremičnine

Samostojna hiša Šenčur: 207,70 m² neto stanovanjske površine, balkoni / terasa v skupni velikosti 44,80 m² garaža, 2 zunanji parkirni mesti in zemljišče v skupni velikosti 681,0 m². ZK urejeno in bremen prosto. Vredno ogleda.

V mirnem naselju hiš v Šenčurju pri Kranju prodamo prijetno samostojno hišo s 3-emi etažami (klet, pritličje in 1. nadstropje). Hiša je bila grajena leta 1986 in je v odličnem stanju, saj je bila že na samem začetku kvalitetno grajena, skozi celotno obdobje je bila lepo vzdrževana, sproti pa so se izvajala tudi razna vzdrževalna oz. obnovitvena dela (kopalnice, ogrevanje, itd.). Hiša omogoča veliko notranjega kot tudi zunanjega prostora za udobno bivanje. Hiša je trenutno razdeljena na 2 samostojni enoti (pritličje in 1. nadstropje) s skupnim stopniščem, zato je primerna za večjo družino, ki si želi skupnega življenja v ločenih enotah. V kleti se nahajajo 4 – je ločeni prostori in sicer delavnica s kotlovnico, večji prostor za shranjevanje, večji prostor za poletni počitek v prijetnem hladu ter manjši prostor za shranjevanje ozimnice ali drugih predmetov. V pritličju se nahaja hodnik, spalnica z lastnim balkonom, delovna soba / otroška soba, kopalnica, ločen WC, kuhinja z jedilnim kotom, dnevna soba z jedilnico in izhodom na večji pokrit balkon / teraso. Zgornje nadstropje nudi podobno razporeditev kot pritličje in sicer: hodnik, spalnica z izhodom na lasten podolgovat balkon, otroška soba, delovna soba / otroška soba, kopalnica, ločen WC kuhinja z jedilnico ter dnevna soba z izhodom na podolgovat balkon. Med pritličjem in 1. nadstropjem pa se nahaja še dodatna kopalnica. Ogrevanje hiše je na kurilno olje, ogrevanje sanitarne vode pa na toplotno črpalko.

Ob hiši se nahaja tudi garaža z elektronskim odpiranjem vrat ter neposrednim vhodom v hišo. Hiša je postavljena na sredino parcele in tako omogoča dostop okoli hiše. Pred hišo je tlakovano dvorišče za enostaven dostop do vhoda, garaže in prostor za parkiranje 2 – eh avtomobilov. Ob hiši se nahaja tudi pokrit zunanji piknik prostor z mizo in klopcami ter zidani žar. Za hišo se nahaja tudi manjši sadovnjak in vrt za domačo zelenjavo in sadje.

Širša okolica nudi vse potrebno za lagodno življenje, stran od mestnega vrveža in sicer trgovine, banke, pošta, restavracije, bari, vrtec, osnovna šola, itd. Lokacija hiše omogoča tudi hiter in enostaven dostop do večjih mestnih središč: slabih 10 minut vožnje do centra Kranja, dobrih 20 minut vožnje po avtocesti do centra Ljubljane, obenem pa se  v neposredni bližini nahaja tudi letališče Jožeta Pučnika za vse, ki veliko potujejo, zasebno ali službeno. Hiša bo na voljo za vselitev predvidoma novembra / decembra letošnjega leta.

 

POGOJ NAKUPA: plačilo provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdeli na način, da kupec plača provizijo v višini 2 % + DDV.

Icon
Šifra oglasa
SHIS01SENCUR
Icon
Št. spalnic
4
Icon
Št. kopalnic
3
Icon
Velikost
207,7 m²
Icon
Zemljišče
681,0 m²
Icon
PM / garaž
1
Icon
Velikost PM / garaže
15 m²
Icon
Leto gradnje
1986
Energetska izkaznica: v izdelavi