Velikost: Od do

Cena: Od do


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/neprem80/nepremicninskaagencija.si/wp-content/themes/houzez-child/template-parts/advanced-search/search-features-mobile.php on line 21
Oprema
Okolica
Priključki

Primerjava nepremičnin

Samostojna hiša Šmarje – Sap

Hiša, Samostojna, 300,00 m²
Grousuplje - Šmarje - Sap, , Slovenija
400.000,00 €

Opis nepremičnine

Samostojna hiša Šmarje – Sap: 300 m² neto stanovanjske površine, terasa in balkon skupne velikosti 18 m², garaža za 2 vozili in 2 zunanji parkirni mesti, samostojna garaža velikosti 31 m², zemljišče velikosti 689 m².

 

V Šmarje – Sap prodamo samostojno hišo v skupni velikosti 300 m² stanovanjske površine. Hiša se nahaja na odlični lokaciji v mirnem in zelenem naselju samostojnih hiš, le dobrih 5 minut od ljubljanske obvoznice na eni strani in Grosuplja na drugi strani. Okolica nudi vse kar potrebujete v vašem vsakdanu: vrtec, osnovna šola, pošta, banka, trgovine, bari in restavracije, itd. Neposredna okolica prav tako omogoča veliko možnosti preživljanja časa na prostem in v naravi (sprehodi po gozdnih poteh in travnikih, tek in druge športne dejavnosti). Hiša je primerna za večjo družino ali družino, ki si želi bivati skupaj v 2 – eh ločenih enotah / stanovanjih. Hiša je trenutno razdeljena na 2 ločeni enoti s samostojnimi vhodi, z manjšim posegom pa jo je mogoče predelati tudi nazaj v enodružinsko hišo v dveh etažah z notranjim stopniščem (montažna pregrada med zgornjim in spodnjim nadstropjem).

 

Hiša je v dobrem stanju in primerna za takojšnjo vselitev. Funkcionalna razporeditev prostorov omogoča lagodno bivanje ene ali dveh družin. V pritličju se nahaja vetrolov, stopnišče, hodnik, večja spalnica, otroška soba, kopalnica s kadjo in pregrado za WC, velika dnevna soba z jedilnico, ločena kuhinja z manjšim jedilnim kotom ter izhodom na odprto teraso (dostop tudi z dvorišča). V zgornjem nadstropju se nahaja stopnišče z manjšo shrambo, velika dnevna soba z jedilnico in izhodom na podolgovat balkon, ločena kuhinja, večja spalnica, otroška soba in kopalnica s tuš kabino. V kleti hiše se nahaja hodnik, kopanica / pralnica s tuš kabino, soba za shranjevanje, kotlovnica s cisterno za olje v ločenem prostoru in daljša garaža za 2 avtomobila. Dostop do kleti je omogočen preko garaže z daljinskim odpiranjem vrat ali notranjega stopnišča pritlične enote. Ogrevanje hiše je na kurilno olje. Poleg hiše stoji tudi dodatna samostojna garaža z daljinskim odpiranjem vrat v velikosti 31 m². Na dvorišču je mogoče parkirati še 2 avtomobila. Okolica hiše omogoča tudi dovolj prostora za poletno druženje na prostem. Hiša se prodaja neopremljena. Vredno ogleda.

 

POGOJ NAKUPA: stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da kupec plača provizijo v višini 2 % + DDV.

Icon
Šifra oglasa
SHIS01SMSAP
Icon
Št. spalnic
4
Icon
Št. kopalnic
3
Icon
Velikost
300,0 m²
Icon
Zemljišče
689,0 m²
Icon
PM / garaž
3
Icon
Velikost PM / garaže
60 m²
Icon
Leto gradnje
1990
Energetska izkaznica: v izdelavi