Velikost: Od do

Cena: Od do


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/neprem80/nepremicninskaagencija.si/wp-content/themes/houzez-child/template-parts/advanced-search/search-features-mobile.php on line 21
Oprema
Okolica
Priključki

Primerjava nepremičnin

Nepremičninsko posredovanje

prodaja / oddaja / nakup / najem nepremičnine

slika1

Prodaja nepremičnine

Vsaka nepremičnina je drugačna, zato zahteva tudi svoj unikaten, večplasten pristop k prodaji in trženju. Naš pristop trženja in prodaje nepremičnin vsakokrat temelji na tesnem sodelovanju z lastnikom nepremičnine in identifikaciji ključnih lastnosti, ki so pomembne za uspešno prodajo nepremičnine. Pred pričetkom trženja si nepremičnino skrbno ogledamo, poiščemo glavne prednosti, ki povečujejo vrednost vaše nepremičnine in pripravimo strategijo prodaje. Pri oblikovanju strategije trženja in prodaje vedno zasledujemo cilj doseganja najvišje prodajne vrednosti za lastnika vas. Pišite nam ali nas pokličite na telefonsko številko 031 336 899 in skupaj bomo poiskali pravo strategijo za prodajo vaše nepremičnine.

slika2

Nakup nepremičnine

Nakup nepremičnine za marsikaterega posameznika predstavlja “življenjski projekt” in veliko finančno obremenitev, ki lahko sega še dolgo v prihodnost. Pred nakupom nepremičnine je potrebno pridobiti veliko informacij in poiskati pravo nepremičnino za vas. Izbrano nepremičnino je potrebno temeljito pregledati, obenem pa ne smemo pozabiti na pregled dokumentacije in pravilno pripravo ustreznih dokumentov za nakup. Vaš “življenjski projekt” pa so naša dnevna opravila in naloge, zato lahko velik del bremena prevzamemo mi in vam zagotovimo enostavnejši nakup prave nepremičnine za vas. Pišite nam ali nas pokličite na telefonsko številko 031 336 899 in skupaj bomo uresničili vaš “projekt”.

slika3

Oddaja nepremičnine

Oddaja nepremičnine se zdi enostavna, a kljub temu lahko hitro sprejmemo napačno odločitev. Oddaja nepremičnine namreč pomeni vzpostavitev dolgoročnega odnosa z osebo, ki je (še) ne poznamo, zato je pomembno, da izberemo pravo osebo za sodelovanje. Možnost izbire najemnika pa lahko omogoči le pravilen pristop k trženju in oddaji nepremičnine – od priprave oglasa do postavitve prave višine najemnine glede na trenutne razmere na trgu. Ne glede na to ali ste svojo nepremičnino v preteklosti že oddajali ali ne, razmere na najemniškem trgu se hitro spreminjajo, s tem pa se povečuje verjetnost sprejema napačne odločitve. Pišite nam ali nas pokličite na telefonsko številko 031 336 899 in skupaj bomo sprejeli pravo odločitev za vas.

slika7

Najem nepremičnine

Najem nepremičnine lahko pomeni začasno ali pa dolgoročno rešitev vašega stanovanjskega problema. Ne glede na čas trajanja najema pa je pomembno, da izberete pravo najemniško nepremičnino za vas, saj le – ta predstavlja kvaliteto bivanja na kratek ali dolgi rok. Napačno izbrana nepremičnina lahko povzroči nezadovoljstvo in stres, kar pa lahko negativno vpliva tudi na vaša ostala vsakodnevna opravila in aktivnosti. Najemniško nepremičnino je potrebno izbrati glede na potrebe in finančne zmožnosti, obenem pa je pomembno, da se v njej počutite domače in udobno. Pišite nam ali nas pokličite na telefonsko številko 031 336 899 in skupaj bomo poiskali pravo najemniško nepremičnino za vas.