Velikost: Od do

Cena: Od do


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/neprem80/nepremicninskaagencija.si/wp-content/themes/houzez-child/template-parts/advanced-search/search-features-mobile.php on line 21
Oprema
Okolica
Priključki

Primerjava nepremičnin

Arssa je družinsko podjetje z dolgoletnimi izkušnjami s področja celotnega spektra gradbeništva. Bogate izkušnje in strokovno znanje združujemo v poslovanju z nepremičninami. Zavedamo se sodobnega časa, ki je usmerjen v potrebo po harmoniji človeka s prostorom in naravo kot osnovo za udobno življenje po meri posameznika. Zaupajte nam, da z Vašimi željami in našimi izkušnjami skupaj raziščemo tržišče, prodamo Vašo nepremičnino in/ali kupimo novo, oddamo ali najamemo, novo ali staro. Nakup ali prodaja nepremičnine je zelo pomemben »življenski projekt«, tako za posameznika kot za družino, ki zahteva večplasten pristop, dovolite nam, da Vam pri tem pomagamo.

Vizija

Postati najboljše podjetje na slovenskem in hrvaškem tržišču, ki kupcem nepremičnin zagotavlja celoten spekter storitev povezanih z nepremičninami. Naša vizija je vaš udoben in varen nakup nepremičnin na slovenskem in hrvaškem tržišču. Gradnja doma se po varnem nakupu nepremičnine šele prične.

Poslanstvo

Poskrbeti za vašo varnost pri nakupu in prodaji ter najemu in oddaji nepremičnin. Kupcem nepremičnin želimo poleg nepremičninskega posredovanja nuditi tudi najbolj inovativne arhitekturne rešitve notranjega oblikovanja in zunanjih sprememb objektov.

Osnovni podatki

Proneo d.o.o.
Gorjančeva 11
1000 Ljubljana
Slovenija

tel 1: 031 336 899
tel 2: 031 302 293
e-pošta: info@arssa.si