Velikost: Od do

Cena: Od do


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/neprem80/nepremicninskaagencija.si/wp-content/themes/houzez-child/template-parts/advanced-search/search-features-mobile.php on line 21
Oprema
Okolica
Priključki

Primerjava nepremičnin

Storitve za investitorje

analiza trga / trženje / prodaja

Investitorjem nepremičninskih projektov nudimo svetovanje na področju predhodne analize nepremičninskega trga, trženja nepremičnin in končne prodaje nepremičnin. Ponudba in povpraševanje po nepremičninah se nenehno spreminja, zato je ključnega pomena za uspešen nepremičninski projekt dobro razumevanje in poznavanje trenutnega stanja na področju prodaje nepremičnin. Pri svojem delu se nenehno srečujemo s kupci različnih vrst nepremičnin od katerih pridobivamo ključne informacije in vpogled v želje in potrebe nepremičninskega trga.

Regije, kraji in tudi posamezni predeli znotraj krajev na slovenskem nepremičninskem področju se močno razlikujejo med seboj glede na potrebe po posameznih tipih nepremičnin, kupni moči, cenovnem razponu ponudbe in še številnih drugih dejavnikih. Uspešni nepremičninski projekti se od neuspešnih ločijo predvsem po dobri predpripravi in razumevanju trga. Ne dovolite, da se uspešen nepremičninski projekt spremeni v neuspešnega le zaradi slabega poznavanja trenutnega stanja na nepremičninskem trgu.

investitor

Dolgoletne izkušnje na področju trženja in prodaje nepremičnin ter vsakodnevni stik s kupci nam zagotavlja stik s trendi, željami in potrebami kupcev različnih vrst nepremičnin na slovenskem trgu. Stopite z nami na novo pot in uskladite svoj nepremičninski projekt s potrebami sodobnega časa.

Investitorjem v nepremičninske projekte nudimo pomoč na vseh korakih projekta v obliki celostne storitve vse od začetne predstavitve projekta na trgu do končne prodaje. V sklopu celostne storitve posebno pozornost posvečamo predvsem sledečim področjem:

analiza-trga

Analiza nepremičninskega trga in načrt trženja

Vsaka ideja, vizija ali projekt za svoj uspeh potrebuje ciljno skupino kupcev. Dobro poznavanje ciljne publike omogoča uporabo pravih tržnih medijev, s katerimi hitreje in ceneje dosežemo potencialne kupce in povečamo možnosti za uspeh projekta.

trzenje

Trženje nepremičninskih projektov

Na vsakem koraku trženja nepremičnin spremljamo učinkovitost in izvajamo nenehne izboljšave, ki potencialnim kupcem nepremičnin zagotavljajo hitre, kakovostne in ažurne informacije o vašem nepremičninskem projektu.

prodaja

Prodaja nepremičnin

Nepremičninski projekti, večji ali manjši, vsi zahtevajo polno pozornost tako investitorjev kot tudi izvajalcev. Ne dovolite, da vam zaradi obilice dela in pomanjkanja časa uidejo potencialni kupci, prepustite oglede in organizacijo prodaje nam.