Velikost: Od do

Cena: Od do

Oprema
Okolica
Priključki

Primerjava nepremičnin

Storitve za investitorje

Prodaja nepremičnin

Nepremičninski projekti, večji ali manjši, vsi zahtevajo polno pozornost tako investitorjev kot tudi izvajalcev. Ne dovolite, da vam zaradi obilice dela in pomanjkanja časa uidejo potencialni kupci. Prodaja nepremičnin zahteva veliko časa in konstantno razpoložljivost prodajalca za podajanje informacij, opravljanje ogledov, pogajanja o ceni in pogojih nakupa, pripravo in usklajevanje kupoprodajnih pogodb, itd. Posvetite se raje kvalitetni izvedbi vašega nepremičninskega projekta in prepustite prodajo nam.

Storitve za investitorje nepremičninskih projektov: Stik s strankami

Stik s strankami

Pridobivanju dodatnih informacij iz spletne predstavitve nepremičninskega projekta sledi komunikacija po telefonu in / ali elektronski pošti. Stik s strankami je izredno pomembna stopnja pri pridobivanju kupcev, saj se na tej stopnji odloča o ogledu ali nadaljnem iskanju primernih nepremičnin. Potencialnim kupcem je potrebno dostaviti dodatne informacije kar se le da hitro, obenem pa morajo le – te biti oblikovane tako, da vzbudijo dodatno zanimanje in posledično ogled v živo.

Stik s strankami odloča o ogledu nepremičnine v živo ali opustitvi ideje o nakupu vaše nepremičnine.

Storitve za investitorje nepremičninskih projektov: Opravljanje ogledov nepremičnine

Opravljanje ogledov nepremičnine

Ogled nepremičnine pomeni prvi pravi stik potencialnih kupcev z nepremičnino in njeno okolico.  Potencialni kupci na ogledu pridobijo dodatne informacije in najpomembneje občutek ali lahko nepremičnina postane njihov dom. Slednji predstavlja pomemben del odločitve o nakupu, zato je na ogledu potrebno podrobno predstaviti vse lastnosti nepremičnine, tako pozitivne kot negativne.  Nobena nepremičnina ni popolna v vseh pogledih, zato je dobra predstavitev v živo ključnega pomena.

Ogled predstavlja pomemben del odločitve o nakupu ter most med pogajanji in nakupom vaše nepremičnine.

Storitve za investitorje nepremičninskih projektov: Zagotavljanje dodatnih informacij na vsakem koraku in pogajanja

Zagotavljanje dodatnih informacij na vsakem koraku in pogajanja

Ogledu nepremičnine sledi zagotavljanje dodatnih informacij o posamezni enoti in pogajanja o ceni ter drugih nakupnih pogojih. Vsaka od vpletenih strank želi vedno doseči čim boljše pogoje zase, zato je potrebno na vsakem koraku sklepati kompromise z vizijo končnega cilja – prodaje nepremičnine. Dolgoletne izkušnje na področju prodaje nepremičnin in številna uspešno zaključena pogajanja nam omogočajo, da vedno najdemo najboljši kompromis za vse vpletene stranke.

Najboljši kompromisi so sklenjeni brez čustvene in finančne vpletenosti.