Velikost: Od do

Cena: Od do

Oprema
Okolica
Priključki

Primerjava nepremičnin

3 – sobno stanovanje Zupančičeva jama

Stanovanje, 3 - sobno, 80,60 m²
Bežigrad - Zupančičeva jama, Ljubljana, Slovenija
Prodano

Opis nepremičnine

3 – sobno stanovanje Zupančičeva jama: 80,6 m² neto stanovanjske površine in 3 shrambe v kleti objekta.

 

V mirnem predelu Zupančičeve jame prodamo prijetno in svetlo 3 – sobno stanovanje skupne velikosti 80,6 m². Stanovanje se nahaja v visokem pritličju urejenega večstanovanjskega bloka in je primerno za par ali družino, ki si želi bivanja v umirjenem okolišu v neposredni bližini centra mesta Ljubljane. Razporeditev prostorov: hodnik s stopniščem, dnevna soba, kuhinja z jedilnim kotom, hodnik, kopalnica s tuš kadjo in ločen WC, večja spalnica in manjša spalnica. V vseh sobah je položen parket, v kuhinji pa linolej. Dnevna soba in kuhinja z jedilnim delom je ločena s predelno steno in je tako mogoče z enostavnim posegom le – ti združiti v en večji prostor. Stanovanje ima ločene števce za vodo in ogrevanje, v kuhinji je tudi napeljava za mestni plin. Leta 2012 so bila menjana tudi vsa okna (PVC), vključno z roletami. Stanovanje je svetlo in ima veliko dnevne svetlobe. Obe spalnici sta obrnjeni na vzhodno stran, preostali del stanovanja pa na notranji par – južna stran. Okolica bloka nudi veliko zelenih površin in parkov, ki omogočajo prijetne vsakodnevne sprehode ali poletno druženje na prostem. Stanovanje se prodaja deloma opremljeno. Stanovanju pripadajo tudi 3 shrambe v kleti objekta. Brez balkona / terase.

 

Lokacija stanovanja omogoča hiter dostop do centra mesta peš, s kolesom ali avtobusom v le nekaj minutah. V bližnji okolici se nahajajo tudi pošta, banka, trgovine, bari in restavracije, avtobusna postaja, zunanje in notranje športne površine ter vsa ostala potrebna infrastruktura. Parkiranje je mogoče z dovolilnico v okolici objekta. Stanovanje je ZK urejeno in brez bremen. Vredno ogleda.

 

POGOJ NAKUPA: plačilo provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdeli na način, da kupec plača provizijo v višini 2 % + DDV.

Icon
Šifra oglasa
STAN01ZUPJ
Icon
Št. spalnic
2
Icon
Št. kopalnic
2
Icon
Velikost
80,6 m²
Icon
Leto gradnje
1989
Energetski razred: d
Potrebna energija za ogrevanje: 72 kWh/m2a