Velikost: Od do

Cena: Od do


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/neprem80/nepremicninskaagencija.si/wp-content/themes/houzez-child/template-parts/advanced-search/search-features-mobile.php on line 21
Oprema
Okolica
Priključki

Primerjava nepremičnin

Samostojna hiša Črnuče

Hiša, Samostojna, 175,60 m²
Črnuče - Nadgorica, Ljubljana, Slovenija
250.000,00 €

Opis nepremičnine

Samostojna hiša Črnuče, Nadgorica: neto stanovanjske površine 175,6 m², garaža velikosti 22,5 m²,2 parkirni mesti, manjši pomožni objekt velikosti 16 m² za shranjevanje vrtnega orodja in zemljišče v skupni velikosti 796 m².

V mirni in zeleni okolici v Črnučah prodamo samostojno stanovanjsko hišo z veliko notranjega in zunanjega prostora. Hiša sestoji iz 3 – eh etaž in sicer klet, pritličje in 1. nadstropje. Hiša leži na rahlo nagnjenem terenu in tako omogoča dostop v hišo preko kletnih prostorov in pritičja. Hiša je bila nedavno delno obnovljena. V hiši se nahaja tudi že nekaj materiala za izolacijo zunanje fasade. Ogrevanje hiše je na kurilno olje. Ob hiši se nahaja še dodatni pomožni objekt za shranjevanje vrtnega orodja in garaža za 1 vozilo.

V kleti se nahaja hodnik, kotlovnica in večji delavniški prostor z izhodom na zadnji del zemljišča. V pritličju se nahajajo vetrolov, hodnik, kuhinja z jedilnico, shramba, dnevna soba, spalnica in kopalnica. Pritličje je bilo nedavno tudi delno obnovljeno (obnovljen parket v dnevni sobi in spalnici, izravnane in prebeljene stene). V hiši so bila zamenjana tudi vsa notranja okna z žaluzijami in vsi radiatorji. Zgornje nadstropje je delno izdelano in bi ga bilo potrebno dokončati. V zgornjem nadstropju se nahajata 2 spalnici, večja povezovalna soba (lahko se uporablja kot dodatni dnevni prostor ali pa se pregradi v dodatno spalnico) in hodnik. V zgornjem nadstropju se nahaja tudi večji pokrit balkon (dostop iz obeh spalnic) in terasa (dostop iz hodnika) s čudovitimi razgledi na okoliške njive in travnike.

POGOJ NAKUPA: stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da kupec plača provizijo v višini 2 % + DDV.

Icon
Šifra oglasa
HISLJ01CRN
Icon
Št. spalnic
3
Icon
Št. kopalnic
1
Icon
Velikost
175,6 m²
Icon
Zemljišče
796,0 m²
Icon
PM / garaž
1
Icon
Velikost PM / garaže
22.5 m²
Icon
Leto gradnje
1980
Energetska izkaznica: v izdelavi