Velikost: Od do

Cena: Od do


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/neprem80/nepremicninskaagencija.si/wp-content/themes/houzez-child/template-parts/advanced-search/search-features-mobile.php on line 21
Oprema
Okolica
Priključki

Primerjava nepremičnin

Samostojna hiša Gabrje

Hiša, Samostojna, 270,00 m²
Dobrova, Okolica Ljubljane, Slovenija
850.000,00 € 750.000,00 €

Opis nepremičnine

Samostojna hiša: 270,0 m² neto stanovanjske površine, garaža, 3 notranja parkirna mesta in 2 zunanji parkirni mesti, zemljišče velikosti 2.100,0 m². Samostojna hiša Gabrje se nahaja na vrhu hriba s čudovitimi razgledi na okoliške planote in doline. Od centra mesta Ljubljane je oddaljena le dobrih 15 minut vožnje preko bližnje avtoceste ali obvoznice. Postavitev hiše in veliko zemljišče okoli hiše omogočata popolno privatnost in mir v neokrnjeni naravi. Celotna parcela je opremljena z avtomatskim zalivalnim sistemom. Za hišo je postavljena tudi vrtna lopa za enostavnejše shranjevanje vrtnih pripomočkov.

Hiša se prodaja popolnoma opremljena po meri in je primerna za takojšnjo vselitev. Hiša je zgrajena v 3 – eh etažah. V kleti se nahaja več prostorov za shranjevanje, pralnica / sušilnica, kurilnica, garaža s povezavo na dvorišče in stopnišče za dostop do zgornjih prostorov. V pritličju se nahaja dnevna soba, kuhinja, jedilnica, toaletni prostori, hodnik in manjši, ločen apartma z lastnim vhodom (soba, predsoba in kopalnica). V zgornjem nadstropju se nahaja glavna spalnica z lastnim balkonom, večja spalnica z dnevnim prostorom, delovnim kotičkom in lastnim balkonom z razgledom na bazen in okolico. Hiša je opremljena s centralnim ogrevanjem na plin z vkopanim plinohramom velikosti 2.000 m³. Za hišo se nahaja tudi bazen v velikosti 40 m², ki nudi prijetno osvežitev v vročih poletnih dneh. Ob bazenu je urejen tudi pokriti del (možna predelava v letno kuhinjo) za poležavanje v senci ter zunanji tuš.

POGOJ NAKUPA: stroški provizije za opravljeno storitev posredovanja se razdelijo na način, da kupec plača provizijo v višini 2 % + DDV.

Icon
Šifra oglasa
SH01GAB
Icon
Št. spalnic
3
Icon
Št. kopalnic
2
Icon
Velikost
270,0 m²
Icon
Zemljišče
2.100,0 m²
Icon
PM / garaž
2 + 3
Icon
Leto gradnje
2003
Energetska izkaznica: v izdelavi